Autoimmun jóga EXPRESSZ

Autoimmun jóga tanfolyam

Helyszín

Mandala Jóga Római – Óbuda
1031 Nánási út 30.

Tanfolyami napok

2019. május 17. péntek, 17:00-21:00

2019. május 24. péntek 17:00-21:00

2019. május 31. péntek 17:00-21:00

 

Ár

30.000 Ft / fő / tanfolyam

A tanfolyamon a helyed 10.000,- Forintos előleg átutalásával tudod biztosítani.

Számlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-81080704

Fontos! Kérlek a megjegyzés rovatban tüntesd fel a következő kódot: aiyexpressz, valamint ha nem a saját számlaszámodról utalsz, akkor a neved is!

Kedves Érdeklődő!
Szeretettel várunk májusban induló teljesen kezdő, intenzív autoimmun jóga@ tanfolyamunkon Óbudán.
MOST AJÁNDÉK ÓRALÁTOGATÁSSAL!
 
Ez a tanfolyam krónikus időhiányban szenvedő autoimmun betegek számára hoztuk létre.
 
Ha eldöntötted, hogy Te is tennél magadért, és szívesen ismerkednél a jóga világával, de a 6 alkalmas tanfolyamok túl nagy elköteleződést jelentenek számodra, akkor ez a lehetőség Neked szól.
 
Még nyár előtt elsajátíthatod az autoimmun jóga®️ alapjait, megismerheted és megértheted a gyakorlatok hatásait és az otthoni biztonságos gyakorláshoz feltétlenül szükséges tudnivalókat.
 
A tanfolyam anyaga:
 
– a betegségek lelki eredete
Nyitott beszélgetés keretében foglalkozunk a betegségeink lelki eredetével. El sem hinnéd, hogy mennyi közös van bennünk, autoimmun betegekben. Ezek a beszélgetések remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy szembesülj vele: nem vagy egyedül!
 
– megfelelő mozgás
Az autoimmun jóga®️ “minimum” gyakorlatsorának elsajátítása, elemzése és testreszabása. Ezen felül a csoport igényeihez, a résztvevők betegségéhez, illetve tüneteihez igazodva egészítjük ki a gyakorlatsort.
 
– megfelelő légzés
A legalapvetőbb, otthon is biztonságosan végezhető légzőgyakorlatok elsajátítása
 
– stresszoldás
Stresszoldó technikák és gyakorlatok elsajátítása.
 
– megfelelő táplálkozás
Beszélgetés keretében foglalkozunk azokkal a táplálkozási alapelvekkel, amelyek a legtöbb ember számára megfelelőek.
 
A tapasztalatunk az, hogy az autoimmun jóga@ tanfolyam elvégzését követően képes leszel a biztonságos, önálló jógagyakorlásra, rendszerbe kerülnek bizonyos gondolatok, illetve megváltozik a betegségedhez fűződő viszonyod is.
 
Ha eldöntötted, hogy belevágsz, jelentkezz az info@autoimmunjoga.hu e-mail címen, vagy a 0630-783-6727-es telefonszámon!

A jóga nem csodaszer. A tanfolyam elvégzésétől nem fogsz meggyógyulni. De a segítséggel, és útmutatással amit a tanfolyam során kapsz, valamint a rendszeres otthoni gyakorlással lehetőséged van megváltoztatni életed, és valóban tenni magadért.

Mi az autoimmun jóga®️?

Az autoimmun jóga®️ egy lehetőség, hogy Te is tehess Önmagadért! Olyan komplex, személyre szabott rendszer, amely segíti az egészségmegőrzést és a rehabilitációt egyaránt. Előnye, hogy nincsenek mellékhatásai, s gyógyszeres kezelés mellett is végezhető.

Az autoimmun jóga®️ gyakorlatsorának rendszeres elvégzésével életminőséged garantáltan javulni fog.

Miért éppen az autoimmun jóga®️?

– mert biztonságos
– mert kezdő szintről építkezik
– komplex, és személyre szabott
-beilleszthető a mindennapokba
– több ezer éves hagyományra épül
– nincs mellékhatása
– gyógyszeres kezelés mellett is végezhető

A tanfolyam elvégzéséhez nincs szükség korábbi tapasztalatokra, előképzettségre a jógagyakorlás terén, sem fizikai felkészültségre. A testhelyzetek helyes elsajátítása során – szükség esetén, egyénre szabottan –  segédeszközöket használunk. Ha bottal biztonságosan közlekedsz akkor egészen biztosan be tudsz csatlakozni a csoportba. Bármikor használhatod a falat, széket és természetesen egymásnak is segítségére leszünk. Ha mégis kétségeid lennének, írj, vagy hívj bátran! 🙂

A képzés kiscsoportos. A résztvevők maximális létszáma 15 fő.

Az előleg befizetését követően, lehetőséged van INGYEN részt venni az órarendi Autoimmun Jóga órákon Óbudán. Az órák hétfőnként 17:30 – 19:00 óra között vannak megtartva, szintén a Mandala Római Jógastúdióban.

A tanfolyamot – és az órarendi órákat is – Dr. Horváth-Tanka Enikő RYT500 okleveles jógaoktató (autoimmun jóga, gerincjóga, hatha jóga, astanga jóga), sclerosis Multiplex beteg  vezeti.

Helyszín: Mandala Jógastúdió Római
(1031 Budapest, Nánási út 30.)

Jelentkezés az alábbi lehetőségek bármelyikén:
info@autoimmunjoga.hu
06307836727

 

Oktató:

eniko2.jpg
Dr. Horváth-Tanka Enikő
Vezető jógaoktató