Autoimmun Jóga KLUB

Szia! Szeretettel köszöntelek a közösségünkben!

Te is autoimmun betegséggel élsz? Úgy érzed egyedül vagy? Nincs senki akihez fordulhatnál? Szívesen beszélgetnél hasonló emberekkel? Kérdeznél? Vagy megosztanád a tapasztalataidat? Ráadásul még a jógát is kipróbálnád? Akkor a lehető legjobb helyen jársz!

Dr. Horváth-Tanka Enikő

vagyok, az Autoimmun Jóga rendszerének kidolgozója. Én is sclerosis multiplex diagnózissal élek 7 éve, tünetmentesen. Az elmúlt években az Autoimmun Jóga egy elképesztően pozitív és összetartó közösséggé kovácsolódott. 2020-ban pedig az online térnek köszönhetően már egészen sokan lettünk.

Egyértelműen érezhető volt az igény, hogy nem csak jógázni szeretnénk együtt, de a minket érintő kérdésekről beszélgetni is. Mindezt egy tényleg nagyon pozitív és optimista közösségben.

ÍGY HÍVTA MAGÁT ÉLETRE AZ AUTOIMMUN JÓGA KLUB


A KLUB tagsága nem kötött a jóga gyakorláshoz.  Tudjuk, és tapasztaljuk, hogy néha egy jó beszélgetés, egy megfelelő pillanatban elhangzott mondat is hatalmas változásokat eredményezhet. Ha Te is csak közösségben lennél, beszélgetnél, akkor Téged is szeretettel várunk havi egy találkozónkon, illetve zárt Facebook csoportunkban.

Mit tartalmaz az Autoimmun Jóga KLUB tagság?

  • A havi egy vagy kettő online KLUB találkozón való részvétel lehetőségét. (Általában havi egy vagy két alkalommal szerdán esténként 19:45-21:15-ig szoktunk találkozni.)
  • Az Autoimmun Jóga VIMEO felületének korlátlan használatát a KLUB tagság ideje alatt. (30+ különböző hosszúságú, erősségű és tematikájú Autoimmun Jóga videó.)
  • Zárt Faceook csoport tagság
  • Kedvezmények az Autoimmun Jóga által meghirdetett programokból. (Tanfolyamok, táborok, stb.)

Ha felkeltette az érdeklődésed a lehetőség, a lap alján található kapcsolati lapon tudsz jelentkezni a KLUB-ba.

A tagság díja: 2900 Ft/hónap

Online KLUB találkozók
0%
Támogató közösség
0%
Tematikus beszélgetések
0%
Korlátlan VIMEO használat
0%
Zárt Facebook csoport tagság
0%
Kedvezmények a programokból
0%
Regisztrálj MOST az Autoimmun Jóga KLUB-ba!

    Hogyan gyakorolhatsz velem?

    (A képekre kattintva bővebb információt találsz az egyes lehetőségekről.)