Autoimmun Jóga Mozgásrendszer & Életmódprogram

Aktuális, komplex, személyre szabott és tudatos rendszer, amely a jóga több ezer éves hagyományát alapul véve, az autoimmun betegségek fellángolásáért felelős indikátorok mentén haladva, segíti a gyakorlót a tünetmentessé válás felé.

Dr. Horváth-Tanka Enikő


vagyok, az Autoimmun Jóga Mozgásrendszer és Életmódprogram megalkotója. 6 éve diagnosztizáltak Sclerosos Multiplex betegséggel. Az első sokkhatás után megfogadtam, hogy amíg élek mindent meg fogok tenni önmagamért és azért, hogy jól legyek. Ezen az úton találkoztam a jógával, ami megváltoztatta az életem. Jelenleg kitűnő mentális és fizikai állapotban, gyógyszeres kezelés nélkül élek, és igyekszem a lehető legtöbb érintettel megismertetni az utat, amin járok.

Mi az az Autoimmun Jóga Mozgásrendszer & Életmódprogram?

A diagnózisomat követően először magamat kezdtem építeni. Megreformáltam az életmódomat. Ez kihatott a táplálkozásomra, a mozgásomra a gondolkodásmódomra, majd végül az egész világomra. Megismerkedtem a gerincjógával, a hatha jógával, az astanga jógával valamint a jógaterápiával.  Az első perctől kezdve felvállaltam a betegségem, így egyre többen csatlakoztak az óráimhoz a sorstársak közül magán- és csoportos órákon egyaránt. A velük töltött idő és rengeteg tapasztalat hívta életre eleinte az Autoimmun Jógát, mint mozgásrendszert. Tovább haladva a közös úton, a tapasztalataim tovább bővültek, az eszköztáram a jóga hagyományán túl kiegészült agykontrollal, a mindfullnes technikáival és a coaching eszközökkel. Így jött létre a komplex Autoimmun Jóga  Mozgásrendszer & Életmódprogram.

Indikátorok
0%
Lelki okok felkutatása
0%
Megfelelő mozgás
0%
Stresszoldás
0%
Megfelelő táplálkozás
0%
Pozitív gondolkozás
0%

Hogyan gyakorolhatsz velem?

(A képekre kattintva bővebb információt találsz az egyes lehetőségekről.)

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal!