Autoimmun Jóga – Út, ami elvezet a Benned rejlő megoldáshoz

Te is autoimmun betegséggel élsz? Érdekel egy komplex, hatékony, személyre szabott megoldás, ami akár az aktuális kezeléseddel is összeegyeztethető?

Akkor ez a könyv Neked szól!

BEMUTATKOZÁS

Dr. Horváth-Tanka Enikő vagyok. 29 éves voltam, amikor megkaptam a diagnózisom: szklerózis multiplex. A kisfiam 2 és fél éves volt ekkor. Azt hittem vége az életemnek.

Ekkor találkoztam a jóga hagyományával.  2 év alatt, rendszeres jóga gyakorlással és életmódváltással jobb fizikai és lelki állapotba hoztam magam, mint válogatott sportoló koromban

Elvégeztem több magyar és külföldi oktatóképzést, majd kidolgoztam a saját rendszerem. 5 éve foglalkozom autoimmun betegséggel élő emberekkel jógaoktatóként és Autoimmun Életmód Tanácsadóként. Ennek az időszaknak, a rengeteg közös munkának és tapasztalásnak az eredményét tarthatod most a kezedben.

Ez a könyv lehetőséget biztosít számodra, hogy megismerd az én történetemet, szemléletmódomat, valamint az Autoimmun Jóga világát. Komplex rendszerrel, képekkel, gyakorlatokkal, magyarázatokkal, valamint önismereti feladatokkal segítelek az úton, amely Téged is elvezet majd a Benned rejlő megoldáshoz.

Tartalomjegyzék

Mi az autoimmun betegség?
0%
Indikátorok
0%
Lelki okok felkutatása
0%
Stresszoldás (helyes légzés, megfelelő alvás, relaxáció)
0%
Megfelelő mozgás - Autoimmun Jóga (gyakorlatsor)
0%
Megfelelő táplálkozás
0%
Pozitív gondolkodás
0%
Címsor hozzáadása másolata (8)
 • 1 db Autoimmun Jóga könyv
 • Dedikálva
 • Zárt Facebook csoport tagság
 • 5900,- Ft
Megveszem a könyvet
2_11
 • 1 db Autoimmun Jóga könyv
 • Dedikálva
 • Zárt Facebook csoport tagság
 • 21 napos, online önismereti program
 • Ajándék YONIX kulcstartó
 • 9.900,-Ft
Megveszem a könyvet csomagban

21 NAPOS, ONLINE ÖNISMERETI PROGRAM

Az Autoimmun Jóga könyvet, most csomagban is megrendelheted. A csomag tartalmazza – az ajándék, szerencsehozó, Yonix kulcstartón túl –  a 21 + 1 napos önismereti programot. A program minden napra tartalmaz egy videót: hosszabb, rövidebb gyakorlásokat, relaxációs és légzőgyakorlatokat, valamint önismereti feladatokat. Haladhatsz napi egy videóval, vagy a saját tempódban is. A videók nem törlődnek. Azokat bármikor visszanézheted.

Komplex

Segítséget nyújt a múlt elengedésében, a jelen megélésében, illetve a jövő megalapozásában. Teljesen kezdő Autoimmun Jógik számára is!

Érintett témák

Külsö- és belső körülmények feltérképezése, elengedés, hála, stresszoldás, energetikai blokkok oldása, energiaszint növelés, és pozitív gondolkodás.

Interaktív

21 napon keresztül napi egy videó: jógyagyakorlás, légzőgyakorlatok, stresszoldó gyakorlatok, relaxációk, önismereti feladatok.
Neked!

Bevezető áron

 Az Autoimmun jóga könyv, és az Önismereti Program együtt 16.900,- Ft helyett  9900,- Forint. Továbbá Yonix kulcstartót is adunk ajándékba.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Kinek ajánlom?

 • Autoimmun betegséggel élőknek,
 • autoimmun betegséggel élők családtagjainak,
 • olyan segítő szakembereknek, akik szeretnének az autoimmun betegségek lelki folyamatai mögé látni.

Hasznos lehet még számodra a könyv akkor is, ha nem vagy diagnosztizált autoimmun beteg, de folyamatos stressznek vagy kitéve, jellemző Rád a maximalizmus, az önbizalomhiány és  az, hogy nem szereted önmagad.

Ár

A könyv jelenleg két csomagban elérhető:

1. Dedikált könyv 


Ez a csomag 1 db dedikált Autoimmun Jóga könyvet tartalmaz.

Az ára 5.900,-Ft. 

 

2. Dedikált könyv + 21 napos online önismereti program + ajándék Yonix kulcstartó


Ez a csomag 1 db dedikált Autoimmun Jóga könyvet (5.900,-Ft értékben), egy online 21 napos önismereti programot (11.000,- Ft értékben), valamint egy ajándék Yonix kulcstartót tartalmaz.

Az ára: 9900,- Ft

 

Mindkét csomaghoz jár a zárt Facebook csoport tagság.

Megrendelés

A könyvet kizárólag ezen a weboldalon keresztül, online tudod megrendelni.

Kattints ide, és válaszd ki a számodra megfelelő csomagot!

Fizetés

A weboldalon keresztül az OTP SimplePay alkalmazással tudsz fizetni. Kiválaszthatod, hogy bankkártyával, vagy gyors átutalással fizetnél-e.

Szállítás mód

GLS csomagként belföldre


Magyarországon belül

 1. GLS házhozszállítás: 1490,- Ft
 2. GLS csomagpontba: 1190,- Ft

Amennyiben a csomagpontba történő szállítást választod, kérlek jelöld be, hogy melyik a hozzád legközelebb eső csomagpont!

 

Külföldre


Amennyiben külföldre rendelnéd a könyvet, kérlek keress meg e-mail-ben, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb konstrukciót a szállításra!

info@autoimmunjoga.hu

Szállítási idő

A megrendeléstől számított 3-4 munkanapon belül kézbesítésre kerül számodra a könyv, illetve a csomag.