Dr. Horváth-Tanka Enikő

Vezető jógaoktató

Dr. Horváth-Tanka Enikő

“A jóga mindenki életébe elhozza a pozitív változást nemtől, kortól és hitrendszertől függetlenül. Mert a jóga mindenkié.”

Órafajták

Erősítő gerincjóga
0%
Hatha jóga
0%
Astanga jóga
0%
Dr. Horváth-Tanka Enikő vagyok, a Colibri Jógastúdió vezető jógaoktatója és alapítója.

4 éve foglalkozom napi rendszerességgel a jóga gyakorlásával. Egy betegség kapcsán találkoztam először a csoportos jógaórákkal és már az első alkalommal magával ragadott a jóga világa. Ezt követően nem volt megállás. Szépen lassan gyökerestül forgatta fel az életem. Azóta részt vettem több oktatói képzésen, továbbképzésen, és egyreinkább azt gondolom, hogy ennek a folyamatnak soha nem lesz vége. Az évek során gerincjóga, hatha jóga és astanga jóga oktatatói képesítést szereztem.

A Colibri Jógstúdióban elsősorban kezdő és haladó gerincjóga oktatással foglalkozom.

Hiszem, hogy ez az a területe a jógának, ahol a nyugat európai ember a legkönnyebben tud kapcsolódni a jóga hagyományhoz. Az ülő- és mozgásszegény életmód valamint a fokozott stressz miatt nagyobb szükségünk van segítségre, mint valaha. A jóga pedig működik.

Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam a jóga rendszerét, és megmutassam, hogy mindenki életébe elhozza a pozitív változást nemtől, kortól és hitrendszertől függetlenül. Mert a jóga mindenkié.

Várlak szeretettel óráimon, ha nyitott vagy valami újra, de még szkeptikusan állsz a jógához.