Élő Online Autoimmun Jóga Tanfolyam

Változtasd meg az életed 2021-ben!

Autoimmun betegséggel élsz? Szeretnéd ha történne valami jó még ebben az évben? Szükséged lenne egy jól működő, hosszú távú és eredményes megoldásra? A legjobb helyen jársz!

Lelki okok felkutatása
0%
Megfelelő mozgás
0%
Stresszoldás (légzés, alvás, relaxáció)
0%
Megfelelő táplálkozás
0%
Pozitív gondolkodás
0%

 Mi az Autoimmun Jóga Mozgásrendszer és Életmód Program?

Aktuális, komplex, személyre szabott és tudatos rendszer, amely a jóga több ezer éves hagyományát alapul véve, az autoimmun betegségek fellángolásáért felelős indikátorok mentén haladva, segíti a gyakorlót a tünetmentessé válás felé.

Mi az Autoimmun Jóga?

Az autoimmun jóga egy olyan modern, mellékhatásoktól mentes hatha jógán alapuló alkalmazott jógairányzat, amely kifejezetten autoimmun betegek számára jött létre. Mindennapos gyakorlása oldja  a fizikai és energetikai szinten lerakódott blokkokat, elősegíti testi- és lelki egyensúlyunk megteremtését ezáltal hatékonyan működik közre egészségünk helyreállításában és megőrzésében.

Miért Velem?

Dr. Horváth-Tanka Enikő vagyok. Az általam kidolgozott, világviszonylatban egyedi Autoimmun Jóga Mozgás & Életmód Program alkalmazásának köszönhetően 6 éve élek Sclerosis Multiplexszel gyógyszer- és fájdalommantesen. Pontosan tudom min mész keresztül és az a hivatásom, hogy átsegítselek a legnehezebb időszakokon és együtt elinduljunk egy élhető élet irányába.

Miért online?


 

 • Most mindannyiunk számára ez a legbiztonságosabb
 • Nem kell Budapestre utaznod
 • Akár külföldről is elérhetsz minket
 • Mégis megmarad a csoportos jógaélmény
 • Az alkalmakat igény szerint vissza is tudod nézni

Mikor indul a legközelebbi tanfolyam?

A következő tanfolyam: szervezés alatt.

Ha jönnél a tanfolyamra, de nem megfelelőek számodra az időpontok, akkor Neked a teljesen online, önálló ritmusban feldolgozható formáját ajánlom. Katt ide és irány az Autoimmun Jóga Akadémia!

Mennyibe kerül?

A tanfolyam ára 39.000,-Ft

A tanfolyam ára tartalmazza:

 •  5×3 óra élő elméleti és gyakorlati oktatás
 • Az alkalmak visszanézhető video formájában
 • Autoimmun Jóga Mozgás & Életmóp Program könyv pdf formátumban

+ AJÁNDÉK:

A tanfolyamon résztvevők a tanfolyam időtartama alatt INGYEN használhatják az Autoimmun Jóga ZOOM felületét.

Mire van szükségem, hogy részt tudjak venni?

Ahhoz, hogy az online tanfolyamokhoz csatlakozni tudj a következő felszerelésre lesz szükséged:

 • stabil internet elérésre
 • egy okos eszköz  (asztali gép,  laptop, tablet vagy egy okostelefon)
 • A ZOOM alkalmazás letültésére
 • jógamatrac vagy pilifoam
 • 2 db takaró

Én is fogom tudni csinálni a gyakorlatokat?

Aki lélegezni tud, az jógázni is. Amennyiben egy-vagy két bottal tudsz járni nem lesz gondod az Autoimmun Jóga gyakorlataival. A 6 alkalom során be fogjuk őket számodra állítani úgy, hogy biztonságosan tudj indulni. Ezt követően a rendszeres gyakorlás hatására a határ a csillagos ég.

Ha esetleg kerekesszék segítségével közlekedsz, akkor se keseredj el! Az órák elméleti részére (ami gyakorlatilag csoportterápia jellegű, tehát ontos részét képezi a tanfolyamnak) be tudsz kapcsolódni. A gyakorlást pedig egy személyes konzultáción testre szabjuk számodra.

Mi történik ha kihagyok egy alkalmat?

Az Autoimmun Jóga tanfolyam csoportos, élő jelenlétre épül. Fontos hogy jelen legyél, hiszen Te is hozzájárulsz az energiáiddal, hogy a tanfolyam arról szóljon ami számodra a leghasznosabb.

Persze az életben gyakran közbejöhet valami. Ilyenkor ha kéred, visszanézhető link formájában elküldöm számodra az óra anyagát. Így biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le semmilyen hasznos információról.

Pontosan hogy néz ki egy ilyen tanfolyami nap?

A tanfolyam 6 alkalmas és alkalmanként 3 órás.

Minden tanfolyami alkalmon feldolgozzuk az Autoimmun Jóga Mozgás és Életmód Program egy alappillérét. Foglalkozunk a legfontosabb indikátorokkal: a lelki okok felkutatásával, a megfelelő mozgással, a stresszoldással (helyes légzés, minőségi alvás, relaxáció), a megfelelő táplálkozással és a pozitív gondolkodással. Ez hozzávetőlegesen másfél órát vesz igénybe.

Ezen kívül minden alkalommal megcsináljuk közösen az Autoimmun Jóga alap gyakorlatsorát. Melyben az ászanákon (jóga pózokon túl) légzőgyakorlatokkal és relaxációval is foglalkozunk.


Jelentkezz most, vagy kérj további információt!