Jóga videók

Autoimmun Jóga VIDEÓK

Válogass szabadon több, mint 80  (folyamatosan bővülő, különböző erősségű és tematikájú) Autoimmun Jóga videó közül!

2021-ben – Autoimmun Jóga KLUB tagként – kevesebb, mint napi 100 Forintért (2900,-Forintért) használhatod korlátlanul a Jóga Videók felületet!

A kedvezményes hozzáférést kizárólag itt vagy a KLUB oldalán regisztrálva tudjuk Neked biztosítani!

Az aktuálisan elérhető vidókat megtekinteheted itt: Vimeo felületünk.

Regisztrálj Most!

Professzionális minőség
0%
1 hónapig érvényes
0%
Változatos tematikájú
0%
Különböző erősségű
0%
Teljesen kezdő szinttől
0%

Mi az Autoimmun Jóga?

Az autoimmun jóga modern, mellékhatásoktól mentes hatha jógán alapuló alkalmazott jógairányzat, amelyet az elmúlt évek során magamon fejleszettem ki, kifejezetten autoimmun betegséggel élők számára hoztam. Mindennapos gyakorlása oldja  a fizikai és energetikai szinten keletkezett blokkokat, elősegíti testi- és lelki egyensúly megteremtését és hatékonyan működik közre egészségünk helyreállításában és megőrzésében.

Miért Velem?

Dr. Horváth-Tanka Enikő vagyok. A világviszonylatban új és egyedi Autoimmun Jóga Mozgás & Életmód Program alkalmazásának köszönhetően 6 éve élek Sclerosis Multiplexszel gyógyszer- és fájdalommantesen. Pontosan tudom honnan indultam, min mész keresztül és az a hivatásom, hogy átsegítselek a legnehezebb időszakokon és együtt elinduljunk egy élhető élet irányába.

Mi az a VIMEO?

A VIMEO egy szupermodern videó megosztó portál. Egy olyan felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület,  amelyről néhány kattintással elérheted az Autoimmun Jóga videókat. Ha ellátogatsz az Autoimmun Jóga VIMEO felületére, látni fogod, hogy ott a korlátlan video elérés 50 USD/hó (kb 16.500 Ft). Ezt a hozzáférést biztosítja Számodra a KLUB tagságod, 2.900 Ft/hó áron.

Gyere és jógázz velem, amikor csak időd engedi!

Regisztrálj most!


Töltsd ki ezt a regisztrációs űrlapot, hogy 2900,- forintért elérhesd videóinkat.