Vimeo

Akkor jógáznál amikor Neked jó?

Autoimmun betegséggel élsz? Olyan időpotokban érsz rá, amikor nincs elérhető élő, csopotos óra? Haszáld a VIMEO felületünket!

Most kevesebb, mint napi 100 Forintért (2900,-Forintért) használhatod korlátlanul a felületet!

És ez még nem minden! Ez az összeg már az Autoimmun Jóga KLUB tagságot is tartalmazza!

Regisztrálj Most!

Professzionális minőség
0%
1 hónapig érvényes
0%
Változatos tematikájú
0%
Különböző erősségű
0%
Teljesen kezdő szinttől
0%

Mi az Autoimmun Jóga?

Az autoimmun jóga modern, mellékhatásoktól mentes hatha jógán alapuló alkalmazott jógairányzat, amelyet az elmúlt évek során magamon fejleszettem ki, kifejezetten autoimmun betegséggel élők számára hoztam. Mindennapos gyakorlása oldja  a fizikai és energetikai szinten keletkezett blokkokat, elősegíti testi- és lelki egyensúly megteremtését és hatékonyan működik közre egészségünk helyreállításában és megőrzésében.

Miért Velem?

Dr. Horváth-Tanka Enikő vagyok. A világviszonylatban új és egyedi Autoimmun Jóga Mozgás & Életmód Program alkalmazásának köszönhetően 6 éve élek Sclerosis Multiplexszel gyógyszer- és fájdalommantesen. Pontosan tudom honnan indultam, min mész keresztül és az a hivatásom, hogy átsegítselek a legnehezebb időszakokon és együtt elinduljunk egy élhető élet irányába.

Mi az a Vimeo?

A Vimeo egy szupermodern videó megosztó portál. Egy olyan felhasználóbarát és könnyen kezelhető felület,  amelyről néhány kattintással letöltheted az Autoimmun Jóga videókat, illetve  bankkártyával ki is fizetheted azokat.

Gyere és jógázz velem akár azonnal!

Regisztrálj most!